İstanbul Bakırköy’de Köpeğe Cinsel İstismar İddiasıyla Tutuklanan Şüpheli

İstanbul Bakırköy’de Köpeğe Cinsel İstismar İddiasıyla Tutuklanan Şüpheli

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bir kişinin köpeğe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanmasıyla ilgili olaylar yaşandı.

Olay, Bakırköy’e bağlı Şenlikköy Mahallesi’nde boş arazideki ağaçlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, çevredeki mahalleli tarafından beslenen bir köpek, şüpheli bir kişi tarafından arsadaki ağaçlık alana götürülerek cinsel istismara uğradı. Şüpheli daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Köpeğin durumunu fark eden mahalle sakinleri, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, Şenlikköy Polis Merkezi Amirliği tarafından olayla ilgili çalışma başlattı. Köpek ise Bakırköy Belediyesi Veteriner Hekimliği tarafından sağlık kontrolüne alındı.

{inAds}

Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini ve ikamet adresini tespit etti. Şüphelinin P.T. olduğu belirlendi ve Küçükçekmece’de bir inşaatta bekçilik yaptığı ortaya çıktı.

Veteriner hekimlikte yapılan sağlık kontrolünde köpeğin birçok kez cinsel istismara uğradığı tespit edildi. Şüphelinin köpekle sokakta yürümesi güvenlik kamerasına yansırken, çevredeki tanıklar P.T'yi polis merkezine gelerek teşhis etti.

Şüpheli P.T, polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Olayın ardından bir grup hayvansever, şüpheliyi protesto etti.

Küfür ve hakaret içeren yorumlar yasaktır.

Daha yeni Daha eski